Ontvangers

 

De Hetronic ontvangers zijn ontworpen voor maximale gebruikersveiligheid en zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de meest ruige veldomgevingen. We bieden een grote verscheidenheid aan ontvangers die zowel veelzijdig als volledig programmeerbaar kunnen zijn. Of uw toepassing AC of DC-gevoede relais-, solid-state- of seriële interface-uitgangen vereist, Hetronic biedt een perfect op elkaar afgestemde ontvanger en oplossing voor de werking van uw machine (stationair of mobiel).

De verschillende categorieën van Hetronic ontvangers zijn beschikbaar voor vrijwel elke toepassing en zijn ontworpen om te worden gekoppeld met de juiste zender en toepassing. Onze MFSHL-ontvanger reeks biedt klanten Multiple-Frequency Sharing (MFS) en H-Link (HL) draadloze programmering om de mogelijkheden uit te breiden en de efficiëntie in het veld te verbeteren. De ontvangers van de RX HL-serie zijn ontworpen voor complexe procesbesturingstoepassingen die ook interne diagnostiek bieden als meerdere in- en uitgangen om te voldoen aan een breed scala van toepassingen. De RX-serie ontvangers zijn compact, robuust en licht en kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan relaisuitgangen en antennes.

Wanneer bus-technologie een essentiële vereiste is, heeft Hetronic de juiste ontvanger die met uw geselecteerde bus-interface werkt. Wanneer EX (Explosion Proof) essentieel is voor een veilige werking, kunnen onze EX-ontvangers worden beschouwd als  EX-veilig en aangepast aan de specifieke operationele vereisten van de klant.