NIEUWE MEC-HL MOD-set voor hydraulische kranen

 

De MEC-HL C MOD-kit van Hetronic is een elektromechanische modificatie-set voor radiografische regeling voor after-market hydraulische kraantoepassingen. De MEC-HL C-radiobesturing set bevat proportionele actuatoren, radio-ontvanger en zender tegen lage kosten met een snelle return off investment en verhoogt de efficiëntie en veiligheid voor een breed scala aan toepassingen.

De MEC-HL C-modificatie set wordt aangeboden met een 12V- of 24V-voeding, Deze is IP65 geclassificeerd en bevat alles wat nodig is om uw hydraulische kraan op afstand in alle veiligheid te bedienen. Inbegrepen in de eenvoudig te installeren kit, zijn “next generation” Servomotoren die elke hydraulische functie besturen, een aangepaste zender en ontvanger en de hardware ter installatie.

De MEC-HL C MOD-set biedt nauwkeurige controle van de kraan met behulp van geavanceerde technologieën proportionele actuatoren. Elke set bevat een robuuste geteste NOVA-radiobesturing met compatibele stuurprogramma's. Het besturingssysteem van de radiobesturing stuurt de servomotoren met digitaal aan en biedt een proportioneel signaal voor elke richting van elke gemaakte manoeuvre. Een "Zero Contact" -beveiligingsproces biedt een systeem dat zeer veilig is in het geval van een storing of noodgeval. De MEC HL C MOD-set is aanpasbaar aan elke klus, eenvoudig te installeren en modulair Deze kit biedt een snelle ombouw van niet op afstand bediendebare toepassingen van hydraulische apparatuur tegen een lage Return-on-Investment met een lage kost per eenheid.

Neem contact op met een ETAsystems-expert om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het upgraden van uw hydraulische toepassing naar een kosteneffectieve radiobesturing. 

Afmetingen: 44 mm x 182 mm x 82 mm, 1,58 kg

brochure_MEC -HL- C.PDF