Hetronic ETA Systems product

Studenten van nu zijn de krachten van de toekomst

Bij ETAsystems vinden we het belangrijk om de opkomende generatie te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei. Daarom bieden wij jaarlijks studenten de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. 
Onze stageprogramma's zijn ontworpen om studenten praktische werkervaring te bieden en hen te helpen hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen in een echte werkomgeving. We geloven dat deze ervaring essentieel is voor het opbouwen van een succesvolle carrière en daarom bieden we onze stagiairs de nodige begeleiding en ondersteuning. 

Tijdens de stageperiode krijgen studenten de kans om te werken aan echte projecten en te werken met professionals in hun vakgebied. We bieden ook workshops en trainingen aan om hen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hen voor te bereiden op de toekomst. 

Onze stagiairs maken deel uit van ons team en worden betrokken bij alle aspecten van ons bedrijf. Dit betekent dat ze waardevolle ervaring opdoen in de branche en leren hoe het is om te werken in een professionele omgeving. 

Deze week hadden we het genoegen om deel te nemen aan de stage/werkplaats/jobbeurs van AP Hogeschool. Op de beurs hadden studenten de mogelijkheid om ons bedrijf te leren kennen en meer te weten te komen over wat wij als bedrijf aanbieden. We waren verheugd om zoveel enthousiaste en getalenteerde studenten te ontmoeten.

Bij ETAsystems zijn we trots op onze stagairs en zijn we toegewijd om hen te begeleiden naar hun toekomst op de werkvloer. We zijn ervan overtuigd dat onze stageprogramma's , studenten de vaardigheden en ervaring bieden die ze nodig hebben om hun carrière te starten en te laten groeien.